Odporúčaný príspevok

Čokoládový koláč

Tip na dezert

Day 248: A Strange Inspiration
Day 248: A Strange Inspiration by -Snugg-, on Flickr
Sladké dezerty má rád asi každý z nás. Pre tých čo nemajú v láske sladké pokušenie, pripravím na budúce,  nejakú inšpiráciu zo slaného sveta dezertov. Ale späť k sladkostiam. Dnes pre Vás mám 3 tipy z iných, podobne zameraných stránok, venujúcich sa gastronómií a veciam s tým súvisiacim. No jednoznačne tvrdím, že inšpirácie nie je nikdy dosť.


Číslo 1
Peppered Strawberries
Recept na jahody na pepři | Michal Sänger foodblog
"Snadný dezert, který u většiny lidí vyvolá zvědavý údiv. Je to takový vhodný recept, chce-li člověk zamachrovat a ukázat jaký je gurmán, takže ho možná bude brzo dělat nějaký frajer v Prostřeno."
-citácia článku


Číslo 2
Priscila-rajka: Tvarohový nákyp
"Dortovou formu o průměru 21 cm vymažeme máslem a vysypeme strouhankou smíchanou s cukrem. Zbytek směsi necháme rovnoměrně ležet na dně. Ingredience postupně smícháme pomocí šlehače a urovnáme do formy. Rozinky rozložíme na povrch a mírně vtlačíme do těsta."
-citácia článku




Číslo 3.

"Stát u plotny v létě je pěkná dřina. Na klasický medovník jsem se vykašlala a upekla si svoji verzi. Tři placky musí stačit, s ořechama se mlít nebudu a přijdou navrch a místo promazávání dortu krémem jsem si pomohla dortovou formou a nalitím krému na korpus."




-citácia článku

Dúfam, že som Vás inšpiroval na vynikajúci nedeľný dezert.
Gabriel

Translate